Ondanks alle, aan de samenstelling van deze website bestede zorg, kan noch de webmaster, noch broonk-plus.nl, noch van Eijsden-Tillie Beheer B.V. en de hostprovider aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade of nadeel die zou kunnen ontstaan uit enige fout (in de ruimste zin van het woord) die op deze website zou kunnen voorkomen.

U kunt aan de gegeven informatie geen rechten ontlenen. Copyright © 2017, broonk-plus.nl.

De informatie op broonk-plus.nl is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van broonk-plus.nl zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van broonk-plus.nl is nadrukkelijk verboden.

Mocht u op deze website een fout aantreffen, zoals bijvoorbeeld een link die niet werkt, laat het ons dan even weten. Stuur hiervoor een bericht via het contactformulier op deze website. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Broonk-plus.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken. Wij maken een zorgvuldig gebruik van de door u aan ons verstrekte gegevens. Voor onze privacyverklaring klik op de button meer informatie.